TILLBAKA PÅ NÄTET!

Ja, det är sant. Din Salomonryggsäck i cyberrymden har återvänt till slut. Nu med medhjälpare, nya krafter, och allt det där som gjorde Decemberdebuten en sådan framgång.

Supertrevligt vill tacka för allt visat stöd och de berömmande orden, och visst är det kul med mejl, men skriv gärna sånt i debattforumet som ju också fungerar som gästbok, så kanske det blir fart där. Det krävs inte att man är registerad hos EZboard för att få göra ett inlägg men det blir, som sagt, roligare i längden.

Med lite tur ska vi snart se ett par originalserier dyka upp under Seriesidan och vi har blivit lovade många andra bidrag - vi får se hur många av dessa som materialiseras i sinnevärlden. Vi vill tacka Peter Öhgren för de fina nya ikonerna i vänsterspalten. Nu kanske man aningen tydligare ser vad som menas med dem.

För dagen lägger jag några klickbara bilder till höger. Mer jox på Måndag och därefter håller vi uppdateringslöftet stenhårt igen - i alla fall till sommaren. Med den sunkiga Minoltakameran i någorlunda fungerande skick igen kommer skrivbordsmönstren också att ökas på.

Snart kommer Supertrevligt dessutom att innehålla en ståuppsida med diverse info om denna sajts stiftare och envåldshärskare John Eje Thelin. Ungefär lagom till den stora ståuppcomebacken i Februari, kan man tänka. Är man uppmärksam på Norra Brunns annonser i dagspress kan man se smygframträdanden av den ovannämnde under Januari.


Ibland vill man bara backa ur saker och ting. Klicka för att se varför jag har tvekat att ge mig ut på nätet ibland. Autentisk bild.


Ge inte bort spritpennor till barn modell mindre. Klicka på bilden ovan för att se hela mästerverket. Autentisk bild.

Supertrevligt är en produkt av John Eje Thelins sjuka böjelser. Eventuellt andras också.
© 2002 och sånt.