NU ÄNNU BÄTTRE!

Idag får Supertrevligt besök av tre gäster som flyttar in och blir fasta medlemmar av Familjen Supertrevligt. Vi lägger alltså till serier som kategori i menyn. Klicka på ordet och ni kommer till en sida där nya fräscha strippar serveras flera gånger i veckan. Länkar till andra seriesajter finns också. De tre debutanterna ser ni till höger: två roligt kitschiga och, som ni kanske anar av bilden, en aningen mörkare. De är alla på engelska förstås, men man kan ju hoppas at det dyker upp en motsvarighet på vårt modersmål någon gång.

Sedan är det lite allmän uppdatering som gäller. Några fler länkar dyker upp i högerspalten och toppmenyn upprepas längst ned på denna sida så att ni ska slippa skrolla upp igen när ni läst klart allt här.

Naturligtvis måste det påpekas att Aftonbladet igår på löpet lyckades med konststycket att utlova att man skulle kunna spara "tusen lappar" (bild saknas, eftersom Minolta gör skitkassa digitalkameror). Vilken sorts lappar det gällde och varför man skulle vilja spara så många framgick inte direkt någonstans.

Hur någon kan få jobba med att göra löpsedlar utan att kunna svenska har jag svårt att förstå.Serier som uppdateras automatiskt. Nästan lika bra som på papper.

Supertrevligt är en produkt av John Eje Thelins sjuka böjelser. Eventuellt andras också.
© 2001 och sånt.