uppdateras varje måndag, onsdag och fredag. minst.

 

LITEN TOMTEUPDATE

Apropå tomten med händerna för öronen som vi skrev om redan på sajtens andra dag [läs], så lyckades vi till slut få tag på Morgan på Mega. Han kunde meddela att reklambyrån bakom den obegripliga ursäkten heter Eriksson & Gullberg.

Ett samtal med Bo Eriksson - som man kan anta vara någon sorts chef - visade att han inte förstod att man bad om ursäkt för tomten, snarare än bad tomten om ursäkt. När det påpekades att man ju säger t.ex. "förlåt mig mina synder" utan att man för den sakens skull tilltalar just synderna blev han tyst ett tag och sade sedan att det alltså var Copywritern som begått ett misstag. Han verkade inte särskilt uprörd över detta faktum, utan snarare sur på eder Supertrevligtrepresentant som "ringde bara för att säga det".

Ja, så går det när man anställer folk som inte ens kan grundläggande kommateringsregler säger besserwissern. Stackars dom som inte vet att uppskatta språkets alla nyanser säger den medlidsamme.

Nu blir det inte så mycket språkbögeri på Supertrevligt på ett tag säger jag.


Eftersom det tydligen inte är någon skillnad på "Ät, mina vänner!" och "Ät mina vänner!", så visar vi här upp den universella symbolen för kannibalism.
Klicka & debattera!
Språkbögeri

 

DEBATTFORUM

En månad tidigare än vi hade vågat lova dyker nu Supertrevligts debattforum upp. Och på en Torsdag dessutom.

Här kan alla läsare kommentera, debattera och själva vidareutveckla de ämnen som tas upp på sajten. Snart kommer varje ämne att ha en direktlänk till sin egen underavdelning, men för att komma till innehållsförteckningen klickar man bara på 'debattforum' ovan.

Snart nog ska vi se till att det inte dyker upp en massa reklam när man besöker debattforumet på EZBoards. Vi ska bara få ordning på allt annat som behövs för att driva Supertrevligt först.

Håll till godo, gott folk.

JET


Det här är Commander Thelin från den animerade Star Trek-serien. Jag tyckte bara att det var tufft att det fanns en sån, och att han var Andorian dessutom.
Klicka & debattera!
Kommentera Supertrevligt

Supertrevligt är en produkt av John Eje Thelins sjuka böjelser. Eventuellt andras också.
© 2001 och sånt.