TOMTEANSVARIG?

Hur kommer det sig att Mega och Hysj! Hysj! (det sistnämnda för övrigt det i särklass sämsta butiksnamnet i Skandinavien) ber om ursäkt för Tomten? Är de på något sätt ansvariga för honom, och varför tycker de i sådana fall att de måste be om förlåtelse? Tomten - om det nu är Jultomten man syftar på, och bilden tycks peka åt det hållet - är ju en både trevlig och generös typ.

Vi här på Supertrevligt var naturligtvis tvungna att ringa runt lite grann och ta reda på vad som menades. Eftersom vi jobbar över lunch här - allt i syfte att bli den webbsida just DU behöver - ringde vi precis när Megas växel var stängd. Proffsigt värre.

Vi tog då och "surfade" in på deras nätsajt, där vi kunde få oss till livs att de numera var en multimedia butik. Kan det vara så att det är Tomten som skrivit texten och att man därför känt sig tvungen att be om ursäkt för hans särskrivning?

Nåja, tillbaks till telefonen. Det visar sig att den pressansvarige heter Morgan Nyman och finns enligt rykten på 08/566 15 703. Om någon lyckas hitta honom där - när vi ringer svarar ingen, inte ens växeln - kan de väl höra av sig till info@supertrevligt.com. Vi lovar att försöka igen.


Sluta spela Lilleman! Sluta spela, Lilleman!

Supertrevligt är en produkt av John Eje Thelins sjuka böjelser. Eventuellt andras också.
© 2001 och sånt.