Vem? Vad?
Detta har hänt
Saker att ladda ned
THELINks
Formula Dice
Trivia
Gott nytt war                    
Apr 02 2003

Kejsare Bush II med sina lydtrupper.

Nu har kriget brutit ut och verkar gå precis så illa som klokare människor sedan länge varnat för. Här i Sverige har vi visserligen inte en mediekår som bugar sig för politikerna, men ibland rapporterar de ändå tveksamheter (som när Metro häromdagen på löpsedeln förmedlade ett falskt rykte om ett uppror i Basra). När nu TV8 sänder den amerikanska extremhögerns propagandakanal Fox News rätt in i miljoner svenska hem (och "väger upp" med nån timme precis lika opartisk Al Jazeera varje dag), så kan det vara skönt att inhämta information och humor från amerikaner som är emot det här kriget och tronroffaren Bush.

Det kanske är en överdrift att säga att det är bloggens år i år (blog = en sammandragning av ordet "weblog"), men man kan hitta mer sanningar och intressanta länkar på vissa av dem än på någon enda nyhetssajt.

Därför erbjuder jag här några länkar som är värda att kolla in nästan varje dag för den som vill följa kampen för sanningen och mot kriget.

Eschaton - En snabb och koncis samling länkar och information med kommentarfunktion.

This Modern World - En av USA:s vassaste satirtecknare samlar länkar och information.

Talking Points Memo - Josh Marshal är en journalist med känningar bland högt uppsatta diplomater och politiker. Läs bara det här, till exempel. Tre mycket troliga scenarion, varav två är mycket skrämmande.

Bartcop - Grassroots. Han må tro på UFO:n och vara helt fixerad vid bandet Garbage, men han är ofta rolig och serierna och länkarna gör sajten till ett måste.

Get Your War On - elak, språkglad serie med gnuggisgubbar.

Supertrevligt är en produkt av John Eje Thelins sjuka böjelser. Eventuellt andras också.
© 2003 och sånt.