Vem? Vad?
Detta har hänt
Saker att ladda ned
THELINks
Formula Dice
Trivia
Men se, så föll han på sju bokstäver
Mar 16 2003

Det ser ut som om jag fällt ut nåt ur örat, men så är inte fallet. Jag funderar på hur jag ska vinna 10 000. Klicka på bilden för att gissa själv.

Programledaren Linda Bengtzing. Garanterat inte en av de maskerade människorna på bilden nedanför.

I torsdags begav jag mig till Värtahamnen, där jag en gång i tiden satt och jobbade för Wegelius Television, och bland annat skrev frågor till lekprogram och även försökte tänka upp nya game show-koncept (samt skapade en tv-serie som blev jättedålig, men det är en annan historia).

Den villa som jag en gång satt i har sedermera brunnit ned, men det var kul att se området igen, såhär tio år senare. Jag glömde tyvärr helt bort att ta en sväng förbi Big Brother-huset i vårsolen. Fast å andra sidan, utan Kitty är det inte mycket värt.

Ja, jag skulle som sagt vara med i TV4:s program Ordjakten, och det gick ju ganska bra. Inte för att motståndet var klent - tvärtom, men jag har begåvats med förmågan att inte vara nervös under tv-inspelningar eller -sändningar, utan nervositeten kommer först efteråt. Det hjälper en hel del i såna här sammanhang. Men jag blinkar alldeles för långsamt för att nånsin bli en riktig tv-personlighet. Det ser alldeles för djävligt ut, som om jag håller på att somna.

Det bidde inga 30 000 kronor för farbror John, men dock en tusenlapp (minus skatt). Jag trodde verkligen att 26 sekunder skulle vara nog för att kamma hem åtminstone 10 000, men se där bedrog jag mig. Klicka på bilden till vänster för att se vad det var jag stupade på.

Ja, ja. Det är ändå bra roligt att ha gjort det. Nu ska jag se till att anmäla mig till andra liknande program. Inte för att det här var första gången - jag tävlade på BBC:s program Going for Gold under tidigt nittiotal. Där fanns det, namnet till trots, inga pengar att hämta. Ja, man fick ju en gratisresa till London (eller snarare Watford) i alla fall.

Kanske ska jag försöka få med mig nån på Lingo... Några volontärer?

Supertrevligt är en produkt av John Eje Thelins sjuka böjelser. Eventuellt andras också.
© 2003 och sånt.