Vem? Vad?
Detta har hänt
Saker att ladda ned
THELINks
Formula Dice
Trivia
En smäll från det förflutna
Nov 02 2003
Commander Thelin från den kortlivade animerade Star Trek-serien. Varför är det ett foto? Nån djävel har varit överambitiös med Photoshop.

Så här såg Supertrevligt ut i ungefär ett år innan jag gjorde om den i november 2003 och gick över till att uppdatera och arkivera via Blogger.

Jag heter John Eje Thelin. Mitt tilltalsnamn är John, Eje är ett mellannamn som hyllning till min salig far och John Eje är på intet vis ett dubbelnamn. Detta för att skapa reda i förvirringen.

Jag föddes 9 januari 1966 och startade Supertrevligt nästan 36 år senare. Jag textar tv som huvudsyssla, men har några andra aktiviteter i bakfickan.

Klicka här för att poppa upp en lista med några grejer jag gillar.

Man kan nå mig via elektronisk post.

Supertrevligt har funnits i snart två år, och har uppdaterats i sporadiska omgångar. Numera kör jag som sagt bloggformat, vilket gör uppdatering och arkivering mycket enklare. Kanske det blir mindre sporadiskt då. Det visar sig.

Här finns några undersajter. En av dem är för Formel 1-spelsturneringen Formula Dice som jag leder tillsammans med min bästa kompis Martin - den finns inte helt otippat under 'Racing'.

Den andra undersajten är för den engelskspråkiga pubquiz som jag höll i på Bagpipers Inn runt årskiftet 2002/2003. Men det blev för mycket jobb med tanke på den ganska magra betalningen, så jag har lagt det på is (även om det finns planer på en eventuell återupplivning på annan ort - vi får se). Detta under "Quiz".

Sedan har jag och min fru Debi startat en Brunchklubb. Varannan söndag ses vi, folk vi känner och deras vänner någonstans och vräker i oss en sen och stadig frukost. Kanske spelas det nåt enklare sällskapsspel. Det kan man hitta mer om här.

Supertrevligt är en produkt av John Eje Thelins sjuka böjelser. Eventuellt andras också.
© 2003 och sånt.